Sund mund - sund krop

Styrk dine mundhulebakterier med ProlacSan®

ProlacSan® er naturlige humane mundhulebakterier, som er udvalgt på grund af deres ekstraordinære gode egenskaber. Sammensætning af bakterier i mundhulen er en væsentlig del af kroppens naturlige forsvar.

Sådan bruger du ProlacSan

Det anbefales at tage en sugetablet dagligt, bedst om aftenen efter tandbørstning. Undlad at spise, skylle eller drikke ca. ½ time efter.


I hver ProlacSan® sugetablet er der 1,2 mia. af to specifikke mælkesyrebakterier. Fundet i mundhulen hos børn og specielt testet til mundhulen.

Om ProlacSan®

Mælkesyrebakterierne i ProlacSan®, Lactobacillus brevis og plantarum, er bakteriestammer, der er specielt valgt og testet til brug i mundhulen. De er oprindeligt fundet i mundhulen hos børn med en virkelig god mundstatus på trods af, at de lever i områder af verden uden forebyggende tandbehandling. Bakterierne hæfter sig på biofilmen og indgår som en naturlig del af det orale mikrobiom.


En ProlacSan® sugetablet indeholder 1,2 MIA levende mælkesyrebakterier, der antalsmæssigt kan sammenlignes med antal bakterier i 100 liter yoghurt. Mælkesyrebakterierne i ProlacSan® er dog ikke den samme type, som findes i yoghurt, de er derimod helt specifikke til brug for mundhulen.

Køb ProlacSan® på dit lokale apotek eller direkte på nettet hos:

Copyright 2024 - CMS Dental